Έκτακτη εκπομπή στο Mega
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018, 14:52

Έπειτα από δύο χρόνια μη κανονικής ροής προγράμματος και εν αναμονή των νέων εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες, οι εργαζόμενοι του Mega που βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι προχώρησαν σήμερα στις 14.00 σε μια έκτακτη εκπομπή, παρουσιάζοντας ένα χρονικό του καναλιού, από την έναρξη της λειτουργίας του έως το επικείμενο άδοξο τέλος του.

Η μη συμμετοχή των μετόχων στη διαδικασία διεκδίκησης σημαίνει αναπόφευκτα το τέλος μιας εποχής, το τέλος του Μεγάλου Καναλιού, με τους 420 εργαζομένους να μένουν χωρίς δουλειά και τηλεοπτικό σπίτιΟι εργαζόμενοι μέσω της εκπομπής αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που περνούν έπειτα από την ανακοίνωση περί μη συμμετοχής των μεγαλομετόχων στη διαδικασία απόκτησης τηλεοπτικής άδειας.

Στο έκτακτο δελτίο εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Ειρήνη Ανδρουλάκη και ο Θανάσης Αυγερινός. Η δημοσιογράφος Ειρήνη Ανδρουλάκη είπε στο τηλεοπτικό κοινό πως «για όλους μας το MEGA είναι ένα δεύτερο σπίτι. Θα δώσουμε όποια μάχη μπορούμε για να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε μέχρι το τέλος».

«Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες», κατέληξε πριν πέσει η αυλαία του εκτάκτου δελτίου.

Η μη συμμετοχή των μετόχων στη διαδικασία διεκδίκησης του καναλιού – το πλειοψηφικό μακέτο του οποίου ανήκει στους Γ. Βαρδινογιάννη και Β. Μαρινάκη –  σημαίνει αναπόφευκτα το τέλος μιας εποχής, το τέλος του Μεγάλου Καναλιού, με τους 420 εργαζομένους να μένουν χωρίς δουλειά και τηλεοπτικό σπίτι, με αβέβαιο μέλλον. Είναι όλοι εκείνοι οι εργαζόμενοι που παρά το γεγονός ότι παρέμεναν απλήρωτοι επί δύο χρόνια, κράτησαν όλο αυτό το διάστημα τον τηλεοπτικό σταθμό ανοικτό.

Όλο αυτό το διάστημα, η Τηλέτυπος Α.Ε. είχε έσοδα από διαφημίσεις λόγω μετάδοσης παλαιών σειρών και ταινιών στα πλαίσια ενός καθεστώτος πλήρως αθέμιτου ανταγωνισμού. Παρά τα έσοδα, οι εργαζόμενοι δεν έλαβαν ούτε μια δεκάρα και πλέον παραμένουν πλήρως απροστάτευτοι.

Την ίδια ώρα και βάσει νόμου σύντομα – και συγκεκριμένα στα τέλη Φεβρουαρίου – αναμένεται να πέσει οριστικά η αυλαία για το ιστορικό κανάλι κατόπιν εντολής που θα δοθεί επισήμως στην DIGEA.

Δείτε την έκτακτη εκπομπή του Mega:

Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018, 14:54Source link